Η Φωτεινή Παπαρούπα είναι απόφοιτος του City University, Laban Centre for Movement and Dance  στο Λονδίνο από όπου κατέκτησε τον τίτλο σπουδών Bachelor of Arts in Dance Theatre. Παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ( Masters in Educational Management) στο Πανεπιστήμιο του BATH, είναι Register Teacher και Μέντορας στο πρόγραμμα διδασκαλίας CBTS, της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού (Royal Academy of Dance), και Licentiate Teacher στην Αυτοκρατορική Ακαδημία Χορού (Imperial Society of Teachers of Dancing). Έχει διδάξει σύγχρονο χορό σε τριτοετείς φοιτητές στο Laban Centre και έχει αποκτήσει δίπλωμα διδασκαλίας σύγχρονου χορού.

Είναι Faculty της Balanced Boby University(BBU) και Master Instructor για το Corealign (CAMI). Έχει διδάξει εκπαιδευτικά προγράμματα σε φυσιοθεραπευτές και εκπαιδευτές κίνησης στην Ελλάδα, στη Σιγκαπούρη και στο Χονγκ Κονγκ.  Ασχολείται με προγράμματα αποκατάστασης και πρόληψης σε χορευτές και αθλητές, με άτομα που έχουν διάφορες παθολογίες της σπονδυλικής στήλης καθώς διδάσκει Pre και Post Natal τμήματα. 

Την εκπαίδευσή της στο Corealign έχει λάβει από τον ίδιο τον εφευρέτη και φυσικοθεραπευτή Jonathan Hoffman και έχει υπάρξει Assistant σε Corealign Trainings διεθνώς για τους Master Instuctors Jonathan Hoffman και Portia Page.

Την τεχνική Pilates γνώρισε στο Laban Centre κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκεί και είναι κάτοχος πτυχίου Pilates της σχολής Dance Way. Έχει παρακολουθήσει στο εξωτερικό συνέδρια του εκπαιδευτικού φορέα Ballanced Body University και κατέχει πιστοποίηση  διδασκαλίας στη μέθοδο Pilates μέσω του Bridge Program της BBU. Επίσης έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση της στο mentoring πρόγραμμα Passing the Torch της BBU, με την Elizabeth Larkam. Είναι κάτοχος πιστοποίησης του προγράμματος Prenatal – Postnatal Pilates Specilasist Program  με την Carolyn Anthony και το ινστιτούτο Centre for Women’s Health.

Παρακολουθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Feldenkrais Teacher Training Program Greece 1 με τη Ruty Bar.

Διετέλεσε οργανώτρια και χορογράφος των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου σκηνοθετώντας και χορογραφώντας όλα τα μαθητικά τμήματα μαζικού αθλητισμού(1996-2004).

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με θέμα Dance Movement Therapy, Feldenkrais, Fascia Therapy, Pilates, Ορθοσωμικής κινησιολογίας και Φωνητικής.

Διδάσκει και χορογραφεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες από το 1992.


Η Τζίνα Κωνσταντιδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη σχολή χορού Παπαρούπα. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Νίκης Κονταξάκη. Έχει συμμετάσχει με χορευτικά σχήματα σε τηλεοπτικές εκπομπές και κινηματογραφικές ταινίες που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει διεθνή σεμινάρια τζαζ, κλασικού και σύγχρονου χορού. Διδάσκει και χορογραφεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές.

Είναι διπλωματούχος καθηγήτρια στο Corealign και διδάσκει mat Pilates.